NL Supervrouwen – regio Noord Holland | NL Supervrouwen

Het evenement op 6 maart 2014 dat je als zakenvrouw niet mag missen! Gericht op eigenaren en management van het MKB in Noord Holland. Een evenement waarbij iedereen vertrekt met tips, nieuwe contacten en in de hand een goedgevulde goodiebag om thuis nog even lekker te kunnen nagenieten.

We willen zakenvrouwen met dit evenement nog makkelijker en beter kunnen laten ondernemen. Praktische en nuttige workshops, een goede, bekende plenaire spreekster Marlies Dekkers ter inspiratie, iedereen maakt nieuwe contacten tijdens het networking dinner, de modeshow met zakelijke kleding voor alle maten en een goodiebags met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied als cadeautje mee naar huis. Er is plaats voor 400 supervrouwen. Vanwege het grote succes van vorig jaar hebben we 100 extra kaarten.

Het event vindt plaats op 6 maart 2014 in het AZ Stadion in Alkmaar. Kaartjes kosten € 65,- ex BTW. Workshops/lezingen, drankjes en diner zijn inbegrepen.

Programma van 6 maart 2014

14.00 uur feestelijke ontvangst met bubbels

15.00 uur Marlies Dekkers

16.00 uur korte break

16.30 uur workshop/lezing ronde 1

17.45 uur workshop/lezing ronde 2

19.00 uur voorgerecht en netwerkmoment

19.45 uur hoofdgerecht en netwerkmoment

20.30 uur dessert ondertussen vindt ook de modeshow plaats

aansluitend de netwerkborrel

21.30 uur afsluiting en uitdelen goodiebags

Workshops /lezingen

Alle workshops staan in het teken van het thema Communicatie en de onderwerpen zijn:

(klik op de link om meer over de spreekster en de inhoud te lezen)

– Koude acquisitie door Marianne van de Water

– Presenteren – tips, stemgebruik, aandacht vasthouden door Marie Jose Custers

– Effectieve Communicatie – afstemmen en doel bereiken door Thea de Jong

– Netwerken door Danitsja Bulatoff

– Onderhandelen door Monic Buhrs

– Juridische valkuilen online communicatie  – cookies, nieuwsbrieven, auteursrecht door Marianne Zeeman en Rosie de Weerd

Networking dinner

Het networking dinner garandeert dat je nieuwe contacten op doet. Iedere gang zit je met andere mensen aan tafel. En omdat iedereen niet iedereen aan tafel kent, is de sfeer heel open. We selecteren je tafelgenoten op basis van wat ze doen, welke vestigingsplaats en van welke netwerken ze lid zijn. Immers, als je lid bent van hetzelfde netwerk zie je elkaar een aantal keren per jaar dus zit je daarmee niet aan tafel. De laatste gang is niet van te voren ingedeeld om je zo de gelegenheid te geven nog even te gaan zitten naast iemand die je eerder deze dag hebt ontmoet of met wie je bent gekomen.

Moet je lezen

Gerelateerde blogs