NL Supervrouwen – regio West | NL Supervrouwen

Het evenement dat je als zakenvrouw niet mocht missen! Gericht op eigenaren en management van het MKB in West Nederland. Een evenement waarbij iedereen vertrok met tips, nieuwe contacten en in de hand een goedgevulde goodiebag om thuis nog even lekker te kunnen nagenieten. Sommigen van ons gingen zelfs met een prachtig sieraad van Dolce Luna of groen cadeautje van Moezziez naar huis!

We wilden zakenvrouwen met dit evenement nog makkelijker en beter kunnen laten ondernemen. Praktische en nuttige workshops, een goede, onze bekende plenaire spreekster Annemarie van Gaal was bijzonder inspirerend, iedereen maakte nieuwe contacten tijdens het networking dinner, de modeshow met zakelijke kleding voor alle maten van Appfashion was geweldig en een goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied als cadeautje mee naar huis. Er was plaats voor 200 supervrouwen. En graag organiseer ik het volgend jaar weer op 9 oktober 2014.

Schrijf je hier meteen in voor de nieuwsbrief dan weet je als eerst wanneer er kaartjes zijn voor 9 oktober 2014!

Het NL Supervrouwen event in regio West wordt gehouden op 9 oktober 2014 in Hotel Casino Sassenheim.

14.00 uur feestelijke ontvangst met bubbels van Fresita

15.00 uur workshop/lezing ronde 1

16.15 uur workshop/lezing ronde 2

17.30 uur voorgerecht networking dinner

met thee bij het diner van Mevrouw Cha

18.30 uur hoofdgerecht networking dinner

19.15 uur plenaire sessie met als spreekster Annemarie van Gaal met een geheel nieuw inspirerend verhaal

20.30 uur dessert en ondertussen vindt ook de modeshow plaats

aansluitend de netwerkborrel

22.00 uur afsluiting en uitdelen goodiebags

Networking dinner

Het networking dinner garandeert dat je nieuwe contacten op doet. Iedere gang zit je met andere mensen aan tafel. En omdat iedereen niet iedereen aan tafel kent, is de sfeer heel open. We selecteren je tafelgenoten op basis van wat ze doen, welke vestigingsplaats en van welke netwerken ze lid zijn. Immers, als je lid bent van hetzelfde netwerk zie je elkaar een aantal keren per jaar dus zit je daarmee niet aan tafel. De laatste gang is niet van te voren ingedeeld om je zo de gelegenheid te geven nog even te gaan zitten naast iemand die je eerder deze dag hebt ontmoet of met wie je bent gekomen.

Moet je lezen

Gerelateerde blogs