Netwerken regio West | NL Supervrouwen

Bites & Business is een netwerk voor ondernemende leuke vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Bites & Business organiseert zakelijke netwerkdiners, zonder spreker of thema. Immers, ondernemende vrouwen hebben zelf genoeg gesprekstof! Bij Bites & Business kun je nieuwe mensen leren kennen, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Bites & Business heeft vestigingen in 20 steden en regio’s in Nederland. Bites & Business is laagdrempelig, informeel, zakelijk en inspirerend! Je vindt ons in Haarlem en Leiden.

www.bitesenbusiness.nl    Twitter: @bitesenbusiness

LinkedMeer

In januari 2010 startte LinkedMeer in de Haarlemmermeer als regionaal zakennetwerk voor vrouwen. LinkedMeer is er voor professionele vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Door het bezoeken van de events vergroot je snel je zakelijke contactenkring.  Daarbij staat de zakelijke insteek in een ontspannen sfeer voorop. Met volop ruimte voor spiegeling, wederzijdse betrokkenheid, actieve feedback en nieuwe initiatieven. LinkedMeer organiseert diverse events, zoals netwerkborrels en ledenspecials. Raadpleeg voor de eerstvolgende bijeenkomst de agenda.

www.linkedmeer.nl    Twitter: @LinkedMeer

Vrouw & Zaak Bollenstreek

Wij zijn een netwerk voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Voor vrouwen met een eigen onderneming of die actief zijn in de onderneming van hun partner of vrouwelijke managers van bedrijven. Ons doel is het uitwisselen van ervaring en het delen van kennis. Het versterken van de relatie met andere onderneemsters, zodat u eventueel samen kunt ondernemen. En natuurlijk het promoten van uw eigen bedrijf, waardoor nieuwe kansen ontstaan.

Wij zijn een ambitieus netwerk met een groeiend aantal leden. Toch houden we de sfeer graag open en veelzijdig, zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Of u nu startende onderneemster bent of een groot bedrijf onder uw hoede heeft. Iedereen is welkom! We nodigen de leden uit actief mee te doen. Dat kan door zitting te nemen in ons bestuur, door een bedrijfspresentatie te houden of bijvoorbeeld zelf een avond te verzorgen.

Gedurende het hele jaar organiseren wij bijeenkomsten, workshops en andere activiteiten voor onze leden. Netwerken staat hierbij centraal.

www.vzbollenstreek.nl

Vrouwennetwerk Rijnstreek

Het Vrouwen Netwerk Rijnstreek – Women in Business is een actieve club professionele vrouwen uit Alphen aan den Rijn en wijde omgeving, die een verantwoordelijke positie op de arbeidsmarkt innemen. De leden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, non-profit en overheid of actief als zelfstandig ondernemer. Er zitten leidinggevenden bij, advocaten, journalisten, vrouwen uit diverse geledingen van het bedrijfsleven en de zorg.

Heb je een universitaire of HBO-opleiding? Geef je leiding of bekleed je een verantwoordelijke positie binnen een (groot) bedrijf of heb je minimaal 2 jaar een eigen bedrijf? Kun je in je eigen levensonderhoud voorzien? Dan is het VNR-Women in Business iets voor jou!

www.vrouwennetwerkrijnstreek.nl

Moet je lezen

Gerelateerde blogs