NL Supervrouwen TV – NL Supervrouwen

Een zakelijk programma is het geworden. Vol goede informatie en tips die iedereen in de zakenwereld interesseren. Op een informele manier zakelijke informatie en een klein beetje entertainment brengen. Want een zakelijk programma mag immers best leuk zijn.

Doel is middels vragen, voorbeelden en tips uit allerlei branches iedereen in de zakenwereld te inspireren, informeren en verbinden. De gasten en experts zijn echter alleen vrouwen. We nodigen uit om, daar waar mogelijk, zaken met elkaar te doen. Publiek is dan ook welkom om het programma bij te wonen,  vrouwen en mannen.

Het programma is ingepland voor 8 afleveringen  vanaf zondag 12 juli 2015 om 11.00 uur op RTL7.

Waarom is een programma als Supervrouwen TV goed voor business?

Zakenvrouwen zijn een steeds groter wordende doelgroep. 10 jaar geleden waren maar 24% van de ondernemers vrouwen, tegenwoordig ligt dat percentage op 38%. Het aantal vrouwelijke topmanagers is 18% (in 2004 was dat nog maar 9%). Tijd om de communicatie af te stemmen op deze doelgroep.

Wist u dat 80% van de aankoop beslissingen door vrouwen wordt genomen? 40% van de auto’s worden door vrouwen gekocht bijvoorbeeld. Er komen ook steeds meer single vrouwen die een eigen huishouden hebben en daar horen ook bepaalde aankopen bij. Feminine marketing is geen feministische discussie, het gaat om new business.

Om nationale exposure en een goede presentatie voor alle Supervrouwen haalbaar te laten zijn hebben we twee pakketten:

Supervrouwen item –  2500,- ex BTW

(3 min. tv, apart item van 3 min. eventueel op locatie opgenomen, vrij van rechten)

Superpitch item

(25 sec pitch op tv, 1 min. apart item vrij van rechten, promotie van jouw 1 min. filmpje via social media, begeleiding van echte pitchcoach en kans op gratis item van 3 min. in de laatste aflevering)

Graag in gesprek om deel uit te maken als partner of sponsor van Supervrouwen TV middels billboarding of naamsponsoring? Bel dan: 06-29252938 mailen kan ook naar info@nlsupervrouwen.nl

Moet je lezen

Gerelateerde blogs