Sponsoren – regio West | NL Supervrouwen

UNIT4

U wilt uw tijd en aandacht besteden aan ondernemen, en zo min mogelijk aan administratieve zaken. Maar u onderkent wel het belang van een goede administratie. Daar helpen wij u graag verder mee met onze boekhoudsoftware UNIT4 Multivers.

UNIT4 ontwikkelt al ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware voor o.a. het Midden- en Kleinbedrijf (MKB): een zeer brede groep ondernemers met uiteenlopende eisen en wensen als het gaat om softwareondersteuning. Doordat wij nauw samenwerken met klanten, accountants en brancheverenigingen, speelt onze software snel in op trends en ontwikkelingen binnen de branches. Ook als een bedrijf uitbreidt in omvang of complexiteit, groeien onze oplossingen probleemloos mee. Om dicht bij de markt te staan en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, distribueren we onze software via een landelijk netwerk van gecertificeerde en geautoriseerde partners.

Voor meer informatie, kijk op www.unit4multivers.nl/supervrouwen

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz MBDB
Mercedes-Benz Biemond & van Wijk

QFC

QFC zet in op kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering binnen en buiten de organisatie. De naam QFC komt voort uit drie Latijnse woorden die de achterliggende waarden hierbij vormen: Qualitas – Flexibilitas – Communicatio.

Bij QFC ‘hebben’ we uiteraard iets met cijfertjes. Wij zijn toegewijd aan ons vak en vaardig in wat we doen. Daarbij hebben we snel een antwoord op iedere vraag die valt binnen ons specialisme. Maar… we hebben ook iets met mensen. QFC is groot genoeg om breed en tegelijk specialistisch te kunnen adviseren, maar klein genoeg om de persoonlijke contacten te garanderen. Wij krijgen energie als we samen met onze medewerkers en onze klanten werken aan het beste resultaat. We voelen ons betrokken bij anderen en zijn hierin trouw en respectvol. Wij controleren niet alleen, maar gebruiken onze kennis graag om ondernemers een lastig deel van hun bedrijf uit handen te nemen. Wij zijn hierbij duidelijk en gestructureerd en gaan met de grootste zorgvuldigheid met onze klanten en hun gegevens om.

Specialismen: Verwerken administraties, Salarisadministraties, Jaarrekeningen, Online diensten, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Belastingadviezen, Detachering, Prognoses, Financieringsaanvragen, Ondernemingsplannen, Automatisering.

QFC Administratie en Belastingadvies

Moet je lezen

Gerelateerde blogs