NL Supervrouwen » Spreeksters Regio West

In je gesprekken met klanten komt het aan op gedegen vakkennis en goed adviseren. Maar daar gaat nog een belangrijke stap aan vooraf; hoe kom je aan klanten? De meeste bedrijven zijn afhankelijk van koude acquisitie. Dat kost veel tijd en energie, terwijl het rendement – juist nu – bijzonder laag is. Het alternatief? Netwerken! Maar dan op een manier die leuk is én resultaat oplevert. Tijdens deze workshop leer je de basis te leggen waarmee je kunt stoppen met verkopen en kunt beginnen met gekocht te worden, wat het belang is van het hebben van ambassadeurs en wat jouw gedrag voor invloed heeft op het rendement dat je uit het netwerken haalt.

Danitsja Bulatoff is al ruim 3 jaar trainer en aandeelhouder bij Netwerken.nl, is mede eigenaar van Netwerk-kalender.nl en is eigenaar van Buro Cacao. In haar vrije tijd is ze veel te vinden bij haar grote passie, Bo. Het paard waar ze vroeger veel wedstrijden mee heeft gereden en nu regelmatig coaching sessies mee geeft. Daarnaast heeft ze afgelopen november de New York Marathon gelopen voor de Cliniclowns en traint ze dit jaar voor de marathon van Berlijn.

“Door volharding, inzet en het blijven geloven in jezelf bereik je de doelen die je voor ogen hebt”

www.netwerken.nl en www.netwerk-kalender.nl

LinkedIn: Danitsja Bulatoff 

Twitter: @DBulatoff

In deze workshop/lezing Koude Acquisitie krijg je tips en handvatten hoe je je voorbereid, start en volhoud. Er wordt ingegaan op belemmeringen en vooral ook op handige eigenschappen. Je ervaart hoe het is om er eens met andere ogen naar te kijken en krijgt een heldere uitleg met aansprekende voorbeelden. Om te zorgen dat je uiteindelijk een warm gevoel krijgt bij koud bellen.

Weg met je koudwatervrees en start de volgende dag met een glimlach!

Marianne van de Water-Hogervorst (1963) is sinds 2006 eigenaar van Quorum Preliminary Sales.

Marianne van de Water-Hogervorst (1963) is sinds 2006 eigenaar van Quorum Preliminary Sales

De telefoon loopt als een rode draad door haar leven. Zij is na meer dan 10.000 (bel)vlieguren en meer dan 5000 gemaakte afspraken voor opdrachtgevers een echte expert in koude acquisitie. Het werkt o.a. door haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Marianne ziet acquisitie als branding en klantrelatiemanagement. Hierover sprak zij sprak o.a. op de Week van de Ondernemer, NBA Accountantsdag, voor de TMG Groep, Rabobank en Vesteda. Was gastdocente op de HvA en schrijft diverse columns o.a. voor MKB Servicedesk en Accountancynieuws.

www.q-p-s.nl

LinkedIn: Marianne Van De Water – Hogervorst 

Twitter: @MarianneQPS

Facebook: Marianne van de Water

Zet jezelf op de kaart! In deze workshop/lezing leer je wat de essentie is van elke presentatie. Wat trekt de aandacht in een goede presentatie? En… wat verhoogt jouw gunfactor? Wordt je bewust van jouw unieke talent en leer authentiek te presenteren. Vergeet perfectie als je voor een groep staat, maar vertrouw op de kracht van jouw boodschap. Hoe je dat doet? In deze workshop nemen we je mee in het proces van ontdekken wat werkt, zodat je voortaan elk podium durft te pakken en daarmee je bedrijf laat floreren.

Johanna Snel van Delft (1970) houdt zich al sinds 1991 met commercie en marketing bezig. QuickWorks Video & Multimedia Productions is door Christiaan Snel (yes haar man en maatje) opgericht. Vanaf 2008 is Johanna mede-eigenaar geworden. Effectieve video’s maken die een verhaal vertellen, de doelgroep raken en aanzetten tot de juiste actie, dat is hun passie. Omdat Johanna met QuickWorks voor allerlei bedrijven van groot tot klein werkt en de ontwikkelingen opde voet volgt is er veel kennis opgebouwd op het gebied van videomarketing. Dat wil ze graag delen. Momenteel werken we onder andere voor Gemeente Katwijk, Decos, Electrabel, Hollandia en Kasteel Keukenhof !

Onze lijfspreuk is die van Albert Einstein: Imagination is more important than knowledge.

www.quickworks.nl

LinkedIn: Johanna Snel

Twitter: @quickworks

YouTube: Quickworks

Facebook: Quickworks Videoproducties

Vraagt u zich na een gesprek wel eens af: wat ging er nou mis? Of houdt u er een zogeheten rotgevoel aan over, maar u kunt niet precies de vinger er op leggen?

Tijdens deze workshop wordt de theorie áchter communicatie toegelicht en krijgt u inzicht in uw eigen manier van communicatie en mogelijkheden om (nog) effectiever te communiceren.

Joan Kromhout (1978) is sinds 2013 eigenaar van ReACT Advies, Coaching en Training. Na 13 jaar in het voortgezet onderwijs verschillende rollen te hebben vervuld, van docente Engels tot locatiemanager, is zij als  zelfstandige coach en trainer gestart. Joan verzorgt workshops en trainingen, o.a. op het gebied van effectieve communicatie. Met haar passie en enthousiasme voor haar vak en het leven en haar openheid en humor weet ze mensen aan zich te binden en te motiveren. Geen uitdaging is haar te gek en ze weet altijd een ander perspectief te vinden om een probleem om te buigen in een mogelijkheid.

www.reactadviesencoaching.nl

LinkedIn: Joan Kromhout

Over wat wel en niet mag online. Natuurlijk op een frisse begrijpelijke manier. Tegenwoordig speelt communicatie zich steeds meer online af. De online wereld is sneller en hierdoor zijn mensen in het algemeen – ondernemers meer specifiek- sneller geneigd afbeeldingen en teksten te verspreiden zonder te beseffen welke juridische consequenties dat heeft. Kortom; alle do’s en don’ts op een rijtje.

Lexam Advocaten heeft op 1 maart 2013 haar deuren geopend voor de juridische dienstverlening aan zowel ondernemingen, publieke organisaties, MKB bedrijven en non-profit organisaties als aan particulieren, waaronder statutair bestuurders.

Wij zijn beiden ruim 11 jaar werkzaam als advocaat en hebben veel ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. Wij oefenen het beroep van advocaat met veel passie uit en wij streven altijd naar uitmuntende resultaten voor onze cliënten.

Wij leveren juridische diensten van hoog niveau. Onze dienstverlening is informeel, gericht op de praktijk en kenmerkt zich door voortdurende betrokkenheid. Wij onderhandelen, adviseren en – waar het niet anders kan – procederen. Dat doen wij effectief en oplossingsgericht. U krijgt van ons te horen wat wij van u nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen. Wij werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

www.lexamadvocaten.nl

Moet je lezen

Gerelateerde blogs