Een creatief cadeau: rugzak kind

Luiertaarten en kleurrijke rompertjes zijn hartstikke leuk om te geven als kraamcadeau, maar een beetje eentonig. Wil je een creatief cadeau geven? Dan zijn rugzakken en gepersonaliseerde kleding een leuk cadeau. Zo weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt en dat dit een one of a kind is. Daarnaast zijn gepersonaliseerde kledij snel terug te vinden en vallen deze snel op in de wasmand of bij het kinderdagverblijf, waardoor niemand met jouw te gekke rugzak of leuke sjaal rondloopt.

Een stoere rugzak dat altijd opvalt

Gaat je kind binnenkort naar de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf? Dan wil je natuurlijk wel dat een gepersonaliseerde rugzak kind opvalt tussen alle andere rugzakken. Als je een mooie rugzak kind hebt, dan kan je deze laten borduren met de naam van je kind, zo weet je zeker dat het de rugzak is van jouw kleintje. Op deze manier zal dus nooit de verkeerde rugzak mee naar huis gaan. Daarnaast ziet de rugzak er fashionable uit en past deze bij diverse outfits die in de kledingkast hangen. Ook is een rugzak kind een erg leuk en uniek cadeau om te geven en te ontvangen.

Multifunctionele hydrofiele doeken

Tijdens het verzorgen van je kleintje zijn hydrofiele doeken essentieel, deze kunnen namelijk voor diverse dingen gebruikt worden. Hydrofiele doeken zijn handig om te gebruiken om je kindje af te drogen, ze zijn namelijk snel weer droog en verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast kan je je kindje inbakeren in een grote hydrofiele doek. Ook kan je kleine hydrofiele doeken gebruiken voor smetplekken, zoals in de liezen en de oksels. Hydrofiele doeken nemen weinig ruimte in beslag en zijn leuk met diverse kleurtjes en printjes. Ook zijn ze erg leuk als cadeautje te ontvangen of als cadeautje te geven!

Onmisbaar tijdens de opvoeding en verzorging

Hydrofiele doeken zijn multifunctioneel te gebruiken en onmisbaar tijdens de opvoeding en verzorging van je kleintje. Een spuugdoekje of een hydrofiele doek is altijd binnen handbereik mocht je kleintje bijvoorbeeld hebben gespuugd of een ongelukje hebben gehad. Hydrofiele doeken zijn van erg zacht materiaal en met leuke printjes verkrijgbaar. Daarnaast kan je hydrofiele doeken ook laten personaliseren door deze te laten borduren met de naam van jouw kleintje, wat het dus ook een erg leuk kraamcadeautje maakt! Kom je net een dekentje of een luier te kort? Dan zijn hydrofiele doeken een goed alternatief, ze vangen veel vocht op en zijn zo weer droog. Ze functioneren prima als dekentje en vroeger werden hydrofiele doeken als luier gebruikt.

Afbeeldingen in dit blog zijn afkomstig van Kidslabel

Moet je lezen

Gerelateerde blogs