Lekker gamen? Zo maak je het nog leuker!

Wij vrouwen zijn, sinds de hele wereld op slot ging vanwege COVID-19, massaal gaan gamen. Voorheen vonden we het vooral irritant dat er geen gesprek te voeren was met onze zoons en partners. Altijd maar aan het gamen, niet gezellig. Maar ja, toen kwam corona en hadden we ineens tijd over. Het woon-werkverkeer verviel en dat scheelde veel tijd per dag. Eerst hebben we, natuurlijk, de zolder opgeruimd en allerlei andere klussen gedaan, maar toen de lockdown(s) maar bleven, gingen we op zoek naar een andere hobby. Gamen dus.

Hoe kun je het gamen nóg leuker maken?

Gamen an sich is heel leuk. Je waant je even in een andere wereld en je kunt, door het gamen, even alle zorgen aan de kant zetten. Maar er zijn manieren om het gamen nóg leuker te maken. Speel je, bijvoorbeeld, op een Xbox? Dan is het wel zo leuk als je extra features kunt openen en nieuwe games kunt aanschaffen. Ook in game aankopen doen is een leuke manier om je game te personaliseren. Maar hoe doe je dat? Je kunt eens kijken voor Xbox gift cards. Deze gift cards kun je gewoon online aanschaffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen en je kunt er van alles mee kopen.

Speel je op een Playstation? Dan heb je meer aan Playstation Plus om je gameplezier te vergroten.

Geef giftcards cadeau

Het mooie van zowel de Xbox gift cards als Playstation Plus is dat je deze ook heel goed cadeau kunt doen! Speel je graag samen met anderen of wil je anderen introduceren in het gamen? Dan kun je ze natuurlijk een compleet device geven, maar dat kán nog wel eens in de papieren lopen. Door Xbox gift cards of Playstation Plus cadeau te geven zorg je ervoor dat de interesse pas écht wordt gewekt. Voor je het weet heb je een clubje met allemaal meiden/vrouwen van jouw leeftijd die elkaar online weten te vinden voor een game. Da’s weer eens wat anders dan koffie drinken en theeleuten!

Moet je lezen

Gerelateerde blogs